Aan- en verkoop gebruiks- en slachtrunderen

U bent bij ons aan het goede adres voor de aan- en verkoop van gebruiks- en slachtrunderen. Voor zowel melk- als vleesvee brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Dit geldt voor bijvoorbeeld:

• Slachtkoeien

• Gebruiksvee

• Vleesvee


Voor de melkveehouderij hebben wij meerdere afzetmogelijkheden voor slachtkoeien. Ook melkveehouders die hun veestapel willen vergroten of verkleinen bieden wij goede mogelijkheden voor de aan- of verkoop van hun vee. Doorlopend hebben wij een divers aanbod van- en vraag naar fokvaarzen of melkkoeien. Ook voor het kopen of verkopen van hele veestapels kunt u bij ons terecht. Voor vleesveehouders hebben wij goede afzetmogelijkheden voor de afzet van slachtkoeien en stieren. Ook verzorgen wij de aan- en verkoop van jonge stieren en zoogkoeien voor de vleesveehouderij.


Nuka handel

Wekelijks worden de nuchtere kalveren (op maandag en donderdag) opgehaald bij de melkveehouders door middel van eigen vervoer. Hierna worden de kalveren gelijk vervoerd naar een verzamelplaats bij ons in de regio, waar een nauwkeurige selectie plaats vindt op basis van soort, ras, en gewicht.

Ook hebben we afzet voor fokkalveren.

Varkenshandel

Vleesvarkens worden afgezet bij slachterijen in Nederland en Duitsland. Door een goede kennis van de markt binnen ons werkgebied in Twente/Oost Nederland brengen wij vraag en aanbod bij elkaar.


Wij kunnen altijd afzet garanderen tegen een eerlijke prijs.

Zeugenhandel

Slachtzeugen kunnen worden afgezet bij Nederlandse en Duitse slachterijen.

Afhankelijk van de wens van onze leverancier maken we de juiste keuze die u kan passen.

Afzet van deze zeugen gaat rechtstreeks naar de slachterij of via de exportverzamelplaats.


Ook voor gesloten bedrijven bieden wij mogelijkheden om slachtzeugen te combineren met de levering van vleesvarkens.

Biggenhandel

Ook kunnen wij zorgen voor goede en gezonde biggen voor de Nederlandse en Duitse markt. Transport gebeurd met eigen vrachtwagens waarbij de hygiëne op een hoog niveau ligt . Wij zorgen voor een snelle en correcte administratieve afwikkeling en een spoedige betaling.

Eigen vrachtauto's

Voor het vervoer van vee en varkens beschikken wij over eigen vrachtwagens, waarmee we bijna alle aanbod in eigen beheer kunnen vervoeren. Het vervoer van slachtvee wordt uitbesteed aan derden.

Ons wagenpark is deugdelijk en netjes. Hygiene staat bij ons hoog in het vaandel.

Door de deskundigheid en betrokkenheid van onze ervaren chauffeurs worden de levende dieren

in perfecte conditie geleverd op het juiste adres.

Wij hechten daarom veel waarde aan het welzijn van onze dieren.


Wilt u meer weten over het vervoer of heeft u nog andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.


Contact